Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 16, 2008, 09:55:08  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bir Kontörün 40 yıL hatırı..~kuvvet yurdakul =))  (Okunma Sayısı 300 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ŞeBo
Edward Cullen. (L)
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 13, 2007, 21:56:21 »

Telefonda buzdan bir kadın sesi şunları söylüyor: “Şu anda 23 kontörünüz kalmıştır. Telefonunuz bağlanacaktır ancak en kısa zamanda kontör yüklemeniz gerekmektedir.” Arkadaşıma bir şey söyleyeceğim berbat bir tonlamayla hazretlerinin emirlerini dinliyorum. 23 kontörüm kalmasına rağmen telefonumu bağladıkları için içimden çılgınca haykırmak, gözyaşları içinde telefon şirketinin merhametli yöneticilerinin dizlerine kapanmak geliyor!

Yetmiyor. Kontörü “En kısa zamanda” yüklemem gerekiyor. Yüklemezsem öcücell hizmetleri var. Sağolsunlar, kontör yüklemeyeni yiyorlar. O anda ne yapılıyorsa bırakılması, deliler gibi kontör yüklemeye koşturulması şart! Kontörü olmayana kız vermiyorlar!

Sadece bu mu? Diyelim sevgiline aşk sözcükleri fısıldarken ya da evde seyrettiğin bir filmin en güzel yerinde ya da diyelim laboratuvarda insanlığın geleceğiyle ilgili bir deneyin kritik anında, içinde bulunduğun durum her ne ise kanatarak çizen bir mesaj sesi! “BİP!” Ve artık hiçbir şey eskisi gibi değidir. Aklının önemli bir kısmı gelen mesajın acaba ne ile ilgili olduğuna takılır kalır. Dünyanın en iyi filmi de, en önemli romanı da o küçük “bip” sesiyle başedemez. Sırf bu ağırlıktan kurtulmak için yaptığın işi bırakmak ve imlası suya düşmüş şu mesajı okumak zorunda kalırsın: “nılufer karar verdım ıcın 51, dale ıcın 52, hey sexy lady ıcın 53, fetıh marsı ıcın 55, yıkılıyo ıcın 56 yaz 5959a gonder” Emredersiniz! Buna ne hakları var. Bu alet telefon mudur, pazar yeri midir, nedir? Ne hakla milyonlarca insanın psikolojisini değiştirebiliyor, dikkatlerini dağıtabiliyorlar. Biri ıslık çalarak bir tuşa basıyor ve belki bir şiir yazılamamış, bir söz söylenememiş oluyor. Belki unutamayacakları bir andan mahrum kalıyor sevgililer. Dünya yine kurtulamıyor!

En kısa zamanda kontör yüklemem gerekiyormuş. Sanane! Yüklerim yüklemem sanane! Zaten telefonumuzu bir tehdit aygıtı olarak dibimizden ayıramaz hale getirilmişiz. Düşmüşüz tuzağa. Sosyolojimiz, psikolojimiz alt üst olmuş. Kontör bitince istesek de istemesek de tıpış tıpış gidip hazretlerine ödeme yapıyoruz. Her defasında bu uyarıyı yapıp uykumuza niçin kabus oluyorlar? O kadın kim? Belki deprem oldu son 6 saniyemiz, niçin kontörümüz azaldı diye hayat hakkımızı elimizden alıyorlar? Niçin istedikleri zaman kimi mesajlar göndererek dikkatimizi dağıtıyorlar? Bu nasıl bir saygısızlıktır? İnin üstümüzden imdat! Kontörümüz yok belki ama onurumuz var!

Kahkaha Kahkaha

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Bir Kontörün 40 yıL hatırı..~kuvvet yurdakul =))
« Eklendi: Ekim 16, 2008, 09:55:08 »

delidir
Evet ben bir deliyim ve bununla gurur duyuyorum...Herkese de şiddetle tavsiye ediyorum!
Has Türk Kahvesi

~Lonca Editörü~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Nisan 13, 2007, 22:04:41 »

süper bir yazıymış Kahkaha saol paylaşım için Gülümseyen

traji komik hale geldik.. gülelim mi ağlayalım mı herşey birbirine karışıp çorba haline geldi  Acayip

Kelebekler neden sadece bir gün yaşar..

Çünkü onlar bu dünyanın kötülükleriyle başa çıkamayacak kadar masumlar...

Dünyalı Olmamam Neyi Değiştirir? Çok Şey!

!!!Okuyorsan YORUM yap, emeğe SAYGI!!!

Oy ver hayati tehlike içindeyim :'(
ŞeBo
Edward Cullen. (L)
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 13, 2007, 22:16:25 »

önemLi değil cnm Kahkaha bencede harika bir yazı oLmus Kahkaha ewt asLnda aqLancak haLimize qüler olduk Hede Hödö

Eärendil
esteL
Role Playing
Telve

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Nisan 13, 2007, 22:29:59 »

ahhh ah... bende çekiyom bu çileyi Dil Çıkaran ama hiç bu şekilde davranmamıştım yani onu söleyen kıza söylenmek felan Dil Çıkaran
allahtan 2. hattımı faturalı aldım enazından faturada babamın adresiine gidiyor.. Kahkaha biraz olsun rahatlatıcı bir olay...
delidir
Evet ben bir deliyim ve bununla gurur duyuyorum...Herkese de şiddetle tavsiye ediyorum!
Has Türk Kahvesi

~Lonca Editörü~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Nisan 13, 2007, 22:41:29 »

ben geçen gün arkımı ararken oturdum "telefonunuz bağlanacaktır.... " ı söylemeye (o anda diyer taraftan da aynı ses geliyordu Gülümseyen ) karşımda arkım bana tip tip bakıyor Kahkaha

hepsetti bizi bu telefonlar kontörü olmayan kıyamet kopacak sanıyor sınıfta 5 kontör ü olan diyene sende varsa bize yolla demeye başladık en olcak sonumuz hiç bilmiyorum...

Kelebekler neden sadece bir gün yaşar..

Çünkü onlar bu dünyanın kötülükleriyle başa çıkamayacak kadar masumlar...

Dünyalı Olmamam Neyi Değiştirir? Çok Şey!

!!!Okuyorsan YORUM yap, emeğe SAYGI!!!

Oy ver hayati tehlike içindeyim :'(
profesör_bşk
JuschteL
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Nisan 13, 2007, 23:21:39 »

öcücell ^^  Kahkaha Kahkaha ay kopuk Kahkaha
23 kontörüm kalmasına rağmen telefonumu bağladıkları için içimden çılgınca haykırmak, gözyaşları içinde telefon şirketinin merhametli yöneticilerinin dizlerine kapanmak geliyor!^^
  Kahkaha ay çok saol güldürdün bni yazı gerçekten muhteşem paylaştığın için teşekkür ederim ŞeBo  Alkış
OcToBeR
arwen
Demleme Çay

Sally's Song

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Nisan 14, 2007, 12:11:53 »

çok komik asLında XD ama hakLı bence  Terleyen

" One book to charm them all and in gladness bind them... "

Slow down and I sail on the river
Slow down and I walk to the hill
DeLyMeRvE
İsmail YK Karşıtı
Köpüklü Kapuçino

BPM!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Nisan 24, 2007, 16:35:26 »

öcücell ^^  Kahkaha Kahkaha ay kopuk Kahkaha
Ay evet!
Ben de bayıldım ona!

hermioneda
Demleme Çay

btn kötülükler eriyecekse küresel ısınmaya evt!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : Temmuz 10, 2008, 04:55:31 »

Çok haklısın ya.Kahkaha

hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır...
MRPOYRAZ
Telve

senli sensizliğin sessiz selinde sana susuyorum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Temmuz 13, 2008, 00:00:15 »

aslında doğru söylüyorsun telefona mahkumuz ve bilgisayarda msn bu ikisi olmazsa dünyayla iletişimimizi asla sağlıyamayız Acayip  hele kontör denilen o illet ona para harcadığım kadar kendime harcamıyorum  <.< 5 kontörü olan banada yollasın Kahkaha

aragorn
KaLpSiZ AdaM....
Sıcak Çikolata

Son sarkımın sözlerindeyim...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : Temmuz 13, 2008, 18:13:01 »

hahah öldürdü beni yaa insanlıgın gelecegi haa müthiş olmus Kahkaha  ....

Uyuştur Kanımı , Başımı döndür...
Yatır DizLerine Ömrümü söndür...
Çekme DudakLarını Dudağımdan.....
Nefesim KesiLsin...     Öperek ÖLdür... !
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: