|
hp_delisi
|
 |
« : Ocak 05, 2007, 19:40:01 » |
|
Sabah yaşlı bır adam evinden çıkmış, gidiyormuş. Karşıdan gelen bir araba yaşlı adama çarpmış. Çevredekiler yerde yatan yaşlı adamın başına toplanmışlar. Bir sağlık ocağına götürmek istemişler ama yaşlı adam: "Acelem war!" deyip gitmek istememiş. Sonunda cevredekilerin yardımıyla en yakın sağlık ocağına gıtmis. Hemşire: "Görünürde birşey yok ama biraz bekleyin rontgen cekelim." demiş ama yaşlı adam diretmiş: "Acelem var!" Hemşire merak etmiş; "Sağlığınızdan daha onemli ne olabilir?" demiş. Yaşlı adam: "Ben her sabah huzur evine, eşimin yanına gidiyorum ve beraber kahvaltı ediyoruz." demiş ve eklemiş; "Bugün geciktim." Hemsire de: "Anladım, esiniz merak eder diye acele ediyorsunuz." "Hayır." demiş adam. "Eşim alzheimer hastası. O yüzden benim kim olduğumu hatırlamıyor." Hemsire de: "Madem öyle neden acele ediyorsunuz?" demiş. Yaşlı adam hemşireye şöyle karşılık vermiş: "Ama ben onun kim olduğunu biliyorum!!!"
aşk güzel şey değil mi arkadaşlar? yaşı yok... ve aşk yaşlanmıyor...
|
|
|
|
|
|
~ I'm not afraid. I'm with you.
|
|
|
|
|
|
Sangre
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 06, 2007, 04:56:23 » |
|
bunu sen yazmadığına göre not defterinde deil alıntılarda olması lazım  taşıdım..
|
|
|
|
|
|
The Seven Deadly SinsSuperbia Luxuria Gula Avaritia Acedia Ira Invidia
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 27, 2007, 16:53:42 » |
|
evt bu çok güzell..gerçektende yaşıı yokk aşkınn.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 27, 2007, 17:17:29 » |
|
Sabah yaşlı bır adam evinden çıkmış, gidiyormuş. Karşıdan gelen bir araba yaşlı adama çarpmış. Çevredekiler yerde yatan yaşlı adamın başına toplanmışlar. Bir sağlık ocağına götürmek istemişler ama yaşlı adam: "Acelem war!" deyip gitmek istememiş. Sonunda cevredekilerin yardımıyla en yakın sağlık ocağına gıtmis. Hemşire: "Görünürde birşey yok ama biraz bekleyin rontgen cekelim." demiş ama yaşlı adam diretmiş: "Acelem var!" Hemşire merak etmiş; "Sağlığınızdan daha onemli ne olabilir?" demiş. Yaşlı adam: "Ben her sabah huzur evine, eşimin yanına gidiyorum ve beraber kahvaltı ediyoruz." demiş ve eklemiş; "Bugün geciktim." Hemsire de: "Anladım, esiniz merak eder diye acele ediyorsunuz." "Hayır." demiş adam. "Eşim alzheimer hastası. O yüzden benim kim olduğumu hatırlamıyor." Hemsire de: "Madem öyle neden acele ediyorsunuz?" demiş. Yaşlı adam hemşireye şöyle karşılık vermiş: "Ama ben onun kim olduğunu biliyorum!!!"
aşk güzel şey değil mi arkadaşlar? yaşı yok... ve aşk yaşlanmıyor...
çok güzel 
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 31, 2007, 21:07:27 » |
|
Aşk diye birşey yokki yaşı olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zigu
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 06, 2007, 21:15:22 » |
|
Aşk diye birşey yokki yaşı olsun  o halde bu adamınkine ne ad verelim? fedakarlık...belki... çok güzel bi hikaye
|
|
|
|
|
|
"Beni ihanetle itham edenlere soruyorum: R/HR shippers Ben ne zaman, hangi tarihte ve mevzide esasen müdafaa ettigim cepheden bir adim dönmüsümdür, bir tek kardes kani dökmüsümdür?" Çerkez Ethem
|
|
|
Joker
Süt
Kendime İsyan Ettiğim Gün
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 07, 2007, 18:40:45 » |
|
Kaldı mı böyle aşklar ah... ah....
|
|
|
|
|
|
joker küçük bir delidir.herkesten farklıdır o.ne sinektir ne karo, ne kupa ne de maça.sekiz veya dokuz, papaz veya bacak değildir.her şeyin dışındadır, ötekilerle aynı yere ait değildir.gerçi öbür kartlarla aynı pakette bulunur, ama orası onun kendi evi değildir aslında.bu yüzden de çıkarılıp bir kenara konabilir, hiç arayanı sorani olmadan...
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 06, 2007, 16:30:06 » |
|
cok güsel yaaa tşk yasdıın icin ... 
|
|
|
|
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
|
ThE cRaZy DrEaM
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 25, 2007, 18:52:25 » |
|
yaaa yasık yhaa ne aşk be paylaşım için saol
|
|
|
|
|
|
 ***ZaC eFrOn*** Something about us, doesn't seem right these days life keeps getting in the way, Whenever we try, somehow the plan is always rearranged
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 25, 2007, 19:34:16 » |
|
çok güzelmiş gerçekten teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MRPOYRAZ
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 05, 2008, 16:10:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 05, 2008, 16:20:15 » |
|
vay be aşka bak o bilmese de olur hesabı ne kötü yaa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaz yagmuru
Şeker

seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum...
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 28, 2008, 14:01:37 » |
|
evt bu çok güzell..gerçektende yaşıı yokk aşkınn..  aynen
|
|
|
|
|
|
Yağmurları ne kadar çok sevdiğimi bilirsin. Ama bilmediğin bir şey var: Ben seni yağmurlardan daha çok seviyorum...
Kalabalıklar her zaman tehlikelidir. İçlerinde ruhlarını ucuza satan alçaklar barındırır.
|
|
|
|