Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 10:58:34  

Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 17 ağustos 1999~ek$i sözLk aLıntısıı....  (Okunma Sayısı 1604 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #45 : Mart 27, 2008, 15:47:42 »

ben 17 ağustosta o zaman ailem ve ben bostancıda oturuyorduk  Üzgün ben uyumuyordum uyku tutmamıştı tv izliyordum annem babam uyuyordu (7 yaşımdayım) sonra aşağıdan gelen bir şey hissettmim zemin zangırdadı böyle büfe vardı camdan içindekiler tangırdadı ışık açıktı  Üzgün baktım avize falanda sallanıyor ben çığlık atınca annem babam uyandı tabi hemen üstümüze birşeyler aldık annem el feneri babamda 1 ltlik suyu aldı bi çıktık dışarı herkes korkudan bembeyaz böyle telefonla yakınlarına falan ulaşamayanlar vardı  Ağlayan yani bende biliyorum bu gerçekten çok çok fena bir olaydı yüreğim ağzıma geldi  Ağlayan bu yazıyı okuyunca sanki o olayı bir kez daha yaşamış gibi oldum  Ağlayan yazı harika paylaşım için thnks

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 17 ağustos 1999~ek$i sözLk aLıntısıı....
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 10:58:34 »

albus armando potter
Süt
*

371863834 baskan_1402@msn.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #46 : Nisan 17, 2008, 16:53:40 »

allah böyle acı vermesin çok kötüymüş abi bizim istanbul'da yaşadıklarımız bunun yanında bir hiç anlatmaya bile değmez  Ağlayan  Ağlayan  Ağlayan(bu ikonu ilkkez gerçek anlamında kullanıyorum
bella cullen
better.
Telve

samson came to my bed , told me my hair was red.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : Nisan 17, 2008, 17:03:45 »

bu yazıyı çok önceden okumuştum ve ağlamıştım.başımıza böyle bir şey gelse de umudumuzu kaybetmemliyiz yani bu akşam deprem olmayacağını kim garanti edebilir ki? & Çoğumuz apartmalarda yaşıyoruz bir deprem olsa allah korusun... en önemlisi önlem alalım,işimizi şansa bırakmayalım.

She runs with Vampires.

hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #48 : Nisan 17, 2008, 17:29:11 »

Çok kötü oldum, yaşadıkları çok acı gerçekten.. Ben ankara da değildim o zaman, haberleri falan hayal meyal hatırlıyorum çocuktum zaten o kadar idrak edemiyodum ama şimdi böle şeyleri okudukça duydukça çok etkileniyorum..

darkkphonix
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

<3 Hayattan Bir Kaç Kelime <3

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #49 : Nisan 17, 2008, 18:20:26 »

Ağlayan Süper bir paylaşım çocuğun duyduğu üzüntüyü  Ağlayan ...İzmitteki yakınlarımdan,akrabağlarımdan biliyorum evleri yıkılmış ve tükenmişlerdi...Neyse ki ölenimiz yok ama moralimiz çok bozulmuştu buradakiler hemen oraya onları almaya görüşmeye seslerini duymaya gitmişlerdi çok az hâyal meyal hatırlıyorum..o yüzden cümlelerimi tam toparlayamıyorum kusura bakmayın...

Hayattan Bir Kaç Kelime..
3nokta (...) darkkphonix..
MRPOYRAZ
Telve

senli sensizliğin sessiz selinde sana susuyorum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #50 : Haziran 04, 2008, 21:58:34 »

offff ya insan hayatının bu kadar kolay kaybedilmesinden nefret ediyorum ama depreme nasıl karşı koyabilirim ki  Ağlayanüff yaa gerçekten çok acıklı bir durum Üzgün

Daniel Ecem Radcliffe
kronik deli XD
Köpüklü Kapuçino

тυяη тнє ƒα¢є тσ тнє ѕυη

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #51 : Haziran 04, 2008, 22:00:25 »

off yaa az kalsın ağlayacaktım gözlerimden bir iki damla yaş bile aktı off o depremi ne biz nede onlar unutacak çocuğun ruh hali paramparça olmuştur yaa kıyamam Ağlayan Ağlayan
« Son Düzenleme: Haziran 04, 2008, 22:00:58 Gönderen: Daniel Ecem Radcliffe » Logged

Yazan Bir Yazar  Göz Kırpan
Avrupa Yakası Hayran Kulübü
Arminas
Michael Phelps - Roger Federer - Kobe Bryant
Sıcak Çikolata

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #52 : Haziran 05, 2008, 09:15:11 »

çok duygulandım ya ne kötü bişey sğlasın

Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
  Yazdır