Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Eylül 08, 2008, 22:21:19  

Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 17 ağustos 1999~ek$i sözLk aLıntısıı....  (Okunma Sayısı 1639 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Liz Fire
Süt
*

to be or not to be...That's the question!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Ocak 04, 2007, 14:14:05 »

her satırını ürperek okudum bu yazıyı...gözlerim doldu!ben depremi bu korkunçluğuğyla yaşamadım hiç!
etrafımda hiç ev yıkılmadı!
hiç insan ölmedi!
hiç bu şekilde korkmadım!
o çaresizliği yaşamadım!
bir yerlerde hala insanların acı çektiğini görrmek ve buna sebep olanların elini kolunu sallaya sallaya dolaşması!!
İşte beni asıl ürperten bu!!!

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 17 ağustos 1999~ek$i sözLk aLıntısıı....
« Eklendi: Eylül 08, 2008, 22:21:19 »

OcToBeR
Amaranth
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Ocak 04, 2007, 17:23:52 »

cok kötü oldm yhaa sölicek bişi bulamıorum

Desmond: I love you, Penny. I’ve always loved you. I’m so sorry. I love you!
Penny: I love you too.
Desmond: I don’t know where I am, but–
Penny: I’ll find you, Des–
Desmond: –I promise–
Penny: –no matter what–
Desmond: –I’ll come back to you–
Penny: –I won’t give up–
P&D: I promise. I love you.
pansy
Loamsdown of Deephallow~
Has Türk Kahvesi

Twilight~

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Ocak 27, 2007, 16:26:57 »

şu anda cidden ağlıyorumm ...bende yaşadım bu depremi enkazda kalmadım yada tanıdıklarımızdan biri ölmedi..ama çok kötü bişi ...çok çok çok çok çok kötü bişi.. Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan

~FrozenHunter~
Severus Snape
Sert Espresso

Here come the tears..

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #33 : Ocak 27, 2007, 16:51:35 »

evet aydın 4 teki evlerin hepsi depremden sora yıkıldı(nerden biliosun diye sormayın yalova da oturuyorum)

cevdet aydın parkı da bizim dershanenin önündeki park böyle bi hikayesi olduğunu bilmiodum...

ama gerçekte çok kötü olmuş

depremde bizim evimiz yıkılmadı ama çok korktuğumu hatırlıyorum.

gözlerimi açtığımda ablamın kafasına kumbaranın düştüğümü görmüştüm ve nerdeyse odadaki televizyon kapının önüne düşüodu

neyse yaşayanlara yeniden geçmiş olsun
« Son Düzenleme: Ocak 27, 2007, 16:53:49 Gönderen: ~FrozenHunter~ » Logged

All alone, no one cares.
So much to give to you all out there.
Take me now in your arms.
Let me rest safe from harm.

Ohh... I want to be loved...
I need to be loved...
Won't somebody love me?
hp_delisi
* Percy şakadan ne anlar? Espriyi Dobby'nin çay peçetesine sarıp gözünün önünde dans ettirsen, tanımaz. ~Ron
Telve

~ I'm not alone..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Ocak 28, 2007, 13:49:31 »

uff bi garıp oldum...
cok kotu yaa en cok korktugum sey deprem...

~ I'm not afraid. I'm with you.
yağmurlar
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Mayıs 12, 2007, 21:24:50 »

oha tüylerim diken diken oldu gerçketn Ağlayan Ağlayan Ağlayan umarm bir daha kimse böyle acılar çekmk zorunda kalmz.... Üzgün Üzgün
DeLyMeRvE
İsmail YK Karşıtı
Köpüklü Kapuçino

BPM!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Mayıs 24, 2007, 11:10:14 »

Yaşananlardan ders almayı bilseydik bunların hiçbiri başımıza gelmez aslında.
Bu kadar büyük bir deprem geçirdi bu ülke hala binalarda malzemeden çalıyorlar! Depreme bile gerek yok artık. Evler kendiliğinden çöküyor,onlarca kişi can veriyor ama akıllanacağı yok bu ülkenin...

Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Haziran 04, 2007, 07:14:01 »

o deprem gecesi Ankarada nöbetçiydim.ne berbat bir şeydi .elektrikler kesilmiş,jeneratör devreye girmemişti.kendi başına nefes alamayan hastalar suni solunum cihazlarına baglıydı ve o cihazlar elektrikle çalışıyordu.o geceki korku ve koşuşturmanın sonucunda nasıl olupta kalp krizi geçirmediğime hala şasarım.jeneratör devreye sonunda girince pencereden dışarıya baktım.sadece bizim ekip kalmıştı binada geri kalan herkes dışardaydı.aklıma dışarıya çıkmak bile gelmemişti.ucundan bile geçmemişti.ertesi gündü sanırım gönüllü deprem bölgesine yardıma gitmek isteyenler listesine bizde yazdırmıştık adımızı.rekor sayıya ulaşılmıştı.bize gitmek kısmet olmadı ama arkadaslarımızdan gidenler olmuştu çektikleri acıları anlatınca,orada gördüklerini anlatınca  aklım almamıştı.gidenler orada çalısan arkadaslar asla eskisi gibi olmadı.arada gözleri dalıyor,sanki o anları yaşıyorlardı,dudaklarında acı bir tebessüm oluyor genelde.ama milletin dayanışmasını ben orda gördüm...offf offf...

Dunédaine
• μελοδία η •
Süt
*

& Ligeia.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Ağustos 06, 2007, 14:09:51 »

Sadece 8 yaşındaydım, dolabın altında kaldığımda. Tüyler ürpertici bir şey bu. Bir daha yaşamak mı? Gerçekten Allah Korusun. Sanırım bu bünye bir kaç psikoloğu, bir kaç psikiyatristi daha kaldıramaz.

Gejfon ~ Kaname. <33
[ тнє нєαят σf тнє υиι¢σяи ]
We gather demons in the mirror every day so who is the real devil?
Did you get what you deserve?
* Sphinx ~ L'Finix *
~~PR£N§£§~~
~~ßû$®å~~
Kakao

gloomy_cry@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #39 : Ağustos 06, 2007, 15:01:01 »

göz yaşyaşlarımı tutamadım .  Ağlayan  depremi yaşayan arkadaşlarıma da geçmiş olsun diorm  Ağlayan

Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Köpüklü Kapuçino

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #40 : Ağustos 06, 2007, 15:21:59 »

1. ya da 2.sınıfa gidiyordum. İyi ki öyleymiş, daha pek birşey anlamıyordum. Anlatılanlar, duyduklarım ve gördüklerim hala daha gözlerimin önünde ve kulaklarımda. Unutulmaz böyle bir şey asla.. Allah bir daha yaşatmasın.. Sanki koca bir heyelanla evin üzerine kocaman toprak parçaları yıkılıyormuş gibi hissetmiştim o sesleri duyunca. Evin yıkıldığını zannettiğimi çok iyi hatırlıyorum ne olduğunu bilmeden. Annemler anlatır. Annem zelzele oluyor demiş ben yarı uyur biçimde "Zelzele ne bee" demişim.. Bir farkla.. onlar anlattığında gülünüyordu.. Annem hemen yanıma koşabilmiş de babam o kadar şanslı değilmiş. Holden geçicem derken üzerine kaç kez bisikletim inmiş.. Su, ayakkabı filan almaya çalıştığımızı hatırlıyorum. Mutfak kapısını açamamıştık. Buzdolabı kapamıştı çünkü önünü. Bir de kapının önünde beklediğimizi hatırlıyorum bitsin diye. Sonra kaç gün arabada yattığımızı hatırlıyorum. Sabah olunca kuşlarımızı almaya gitmişti annem. Babam hop oturup hop kalkmıştı annem yukarı çıktı diye. Evin içinin hali de ayrı bir garipmiş.. Büfe açılmış, içindekileri dökmüş ve yeniden kapanmış. Çoğu kristalimiz kırılmıştı, kırılan likör bardakları filan kenarları kırık olan süsler, yakına kadar duruyordu.. Neyse, durum ne diye arka sokağa dolaşmaya çıkmıştık. O da diğerleri gibi gözümün önünde. Tek bir ev yıkılmıştı.. Annem ağlıyordu. Ben anlamadığımdan olsa gerek sadece bakıyordum. Kim bilir ne düşünmüşümdür.. Metanetli kelimesinin anlamını o gün öğrenmiştim. İnsanlar ölmüştü orada. Şimdi o binanın yerinde yeni bir bina, altında da iş bankası var.. Tekrar yaşamış kadar oldum. Aman bunlarla kalsın, bari sadece anılarla kalsın allah öyle bir şeyi birdaha yaşatmasın.. Bir yakınıma, aileme, evimize birşey olmamıştı allahtan.. küçükken böyle şeylerde oyncaklarımı kurtarmayı düşünürdüm.. Bir ara annemler bana derdi "Deprem olursa da biz uzakta olursak, direkt mutfağa git, bitince de bizi düşünme çık hemen dışarı, anneannenlere git[sokağın alt tarafındalar, damlalarıla aynı apartmand Dil Çıkaran ] " diye. ben de hep içimden "Yaa tabii" diye geçirirdim. Hala öyle.. Ölürsek birlikte ölürüz. Düşünmek istemiyorum ama allah korusun öyle bir durumda, sesi tek çıkan ben olsam, sadece kendimi kurtarabileceksem, bağırmam. Ağzımı bile açmam.. Neyse, büyük konuşmuş olmayayım, dediğim gibi Allah böyle bir acıyı yaşatmasın.. Herkese geçmiş olsun..

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

BilgeNazz
G.N.C
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #41 : Ağustos 06, 2007, 16:50:00 »

Ay içim bir fena oldu. Ben deprem sırasında Eskişehir'deydim fazla hissettiğim söylenemez. Zaten küçüktüm 7-8 yaşlarındaydım...15 yaşındaki o gencin yaşadığını yaşayan o kadar çok insan var ki...Allah sabır versin demekten başka bir şey yapamıyorum...

кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяı

Eylül yıldızları gibi
Benden çok, uzağa yakın
Ve
Eylülün yaz sonuna gelişi gibi,
O cananın gelişi;
Ömrümün sonuna yakın...
Nezii
E.ED.RR.YP.HP.KK.D KlüpYöneticisi
Has Türk Kahvesi

!ns@né for Rup€ =P ^^ ♥ lové4évr

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #42 : Ağustos 11, 2007, 00:26:23 »

çok feci çok üzücü Ağlayan Ağlayan bende yaşadım ama sarsıntıyı ablamın hamile arkadaşı ölmüştü ve en yakın arkadaşımın annesi ve babası Ağlayan Ağlayan Ağlayan
Sürgün Melek
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : Aralık 29, 2007, 14:21:40 »

Depremi yaşayan herkese çok büyük geçmiş olsun diyorum  Üzgün.Yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu.Ben depremi hiç hissetmedim biz o gece yoldaymışız ayvalık a gidiyomuşuz. Yolda olduğumuz için ancak indiğimizde haberimiz olmuştu.

Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz.
Bir ömür karşılığı, bir ömür yani.
Ne saçma...
Bahar mıdır bizi bu hale getiren?
Galiba.

~Can Yücel
Fides
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : Mart 27, 2008, 14:26:50 »

Ağlayan Okurken tüylerim diken diken oldu Ağlayan Kim bilir neler yaşamıştır o çocuk nasıl kendine gelmiştir Üzgün Allah bir daha yaşatmasın böyle bir şey Ağlayan  O gece hissetmemiştim ben ama sadece televizyondan görebildiklerimden dolayı ne kadar üzüldüğümü gayet net hatırlıyorum Üzgün hepimize geçmiş olsun Üzgün

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today