Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 02:30:16  

Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 17 ağustos 1999~ek$i sözLk aLıntısıı....  (Okunma Sayısı 1729 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ekim 24, 2006, 19:03:29 »

Yaşayan herkese geçmiş olsun...

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 17 ağustos 1999~ek$i sözLk aLıntısıı....
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 02:30:16 »

ŞeBo
Edward Cullen. (L)
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Ekim 24, 2006, 19:37:12 »

önemLi değiL arkd$LAr Üzgün  qeçen yıl izmirdeki depremde 30 sn sürmüştü deprem bitmese qebericektm korkudan...tabi 17 ağustos depremi kadar şiiddetLi değildi aLLahtan Üzgün nese eft yaşayan herkese qeçmiş oLsn Üzgün

elcin
Demleme Çay

(¯`v´¯)ElçiNSiriuS

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Ekim 24, 2006, 20:15:38 »

17 agustos depremi oldugunda biz Gölcükte oturuyorduk.gece uyandim,su içmeye gidecektim.yataktan kalkar kalkmaz deli gibi sallanmaya basladik ,çok kotuydu çck akli cinler basti fln sanmistim Dil Çıkaran disarisi felaketti insanlar çikardiklari cesetleri senzlonglarin uzerinde havuza tasiyolardi .enkazlarin içinden sesler geliyordu.hatirliyorum,birisinin belden asagisi enkaza sıkıstıgı için bir turlu çikaramamislardi.herkesin gozu onunde ölmustu.feciydi.allah ayni seyleri kimseye bir daha yasatmasin
Glacius
Bezgin =P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Uyur Yazar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Kasım 03, 2006, 16:52:23 »

Aydın 4 sitesi bizim siteye çok yakın mekandadır.. 17 ağustosdan birgün önce dönmüştük yalovadan.. aydın sitesini hep görürdük yürüyüşe çıktığımızda.. şimdi o sitenin olduğu yerlerde insanın yarı boyu kadar otlar bitmiş durumda.. iskelesi yarı çökmüş gibi.. siteden arta kalan sadece sitenin ön tarafındaki parkeler.. valla ne diyim allah kimseye yaşatmasın böyle şeyleri..

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.

Burada döndürdüğümüz ilüzyonlara inanmaya başladınız ve televizyondakilerin gerçek, kendi hayatlarınızın ise hayali olduğunu düşünmeye başladınız. Televizyon ne derse onu yapıyorsunuz. Onun gösterdiği gibi giyiniyorsunuz, onun gösterdiklerini yiyorsunuz, çocuklarınızı onun dediği gibi yetiştiriyorsunuz hatta onun istediği gibi düşünüyorsunuz.

Bu tamamen saçmalık, sizi manyaklar!

Tanrı aşkına sizler gerçeksiniz.

HAYALİ OLAN BİZİZ!!

-Zeitgeist The Movie
Aragonaise
HPCafe'de 1. yılım :D:D:D
Sert Espresso

24.06.07

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #19 : Kasım 03, 2006, 16:55:46 »

aydın 4 süpr bier yaz yaşandıtısyla eeth yıkıldıı yaz hatırlıorm küçük olmama raamen.yanr tmamen yıkılmamıstı ama yıkılan evler vardı.

elmakent teydik deprem ertesi bis.orda snırım ev yıkılmamıştı ama hasar görmüştüler.

The Show Must Go On Mr. Mercury...
Glacius
Bezgin =P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Uyur Yazar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Kasım 03, 2006, 17:29:42 »

Eğer bir isim benzerliği yoksa( aydınkent,, aydın 4 gibi) bana söylenenler tamamen yıkıldığı yönünde ama kısmen yıkılmışsada sonra güvenlik açısından tamamen yıkmış olabilirler. Yani şuan o sitenin yerinde yeller esmekte benim gördüğüm.

Burada döndürdüğümüz ilüzyonlara inanmaya başladınız ve televizyondakilerin gerçek, kendi hayatlarınızın ise hayali olduğunu düşünmeye başladınız. Televizyon ne derse onu yapıyorsunuz. Onun gösterdiği gibi giyiniyorsunuz, onun gösterdiklerini yiyorsunuz, çocuklarınızı onun dediği gibi yetiştiriyorsunuz hatta onun istediği gibi düşünüyorsunuz.

HAYALİ OLAN BİZİZ!!

-Zeitgeist The Movie
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Kasım 03, 2006, 22:00:27 »

ağladım okurken... ben o sırda 5 yaşındydım... tam olrak yani anı anına hatırlamıyorum ama şöle bi şey var aklımda kalan..
her yer sarsılıyor özellikle yatak odasındaki dolap. ve ben yatak odasındayım. annem gelior beni kucağına alıor ve yklaşık 15 saniye sonr dolp büyük bir gümbürtüyle yere düşüor. arabaya biniyorus gidiyorus ananemlerin taş evine... ord eniştemin göcük altında kaldığı ve can verdiği haberi gelior... sonra da işte... öff hatırlattınız bana yine.

tekrar okudum. ağladım ulan... keşke gitseymiş çocuk, hiç kalmasaymış orda. ben teşhis edemezdim, yığılır kalırdım...

« Son Düzenleme: Aralık 29, 2007, 14:44:30 Gönderen: Paul McCartney » Logged

27 July 2008
Ali Sami Yen Stadium
|Nrsd@|
~Teoman <3 ~
Telve

~Darkness ßlessing~

hp-nrsd@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #22 : Kasım 04, 2006, 21:37:11 »

ek$i sözlükte okudum hepsini neler yaşamışlar  her birinde ayrı ayrı ağladımi çim acıdı  resmen ben küçüktüm we ankaradaydık sadece azcık awize sallanmış okadar bizde onuda annem sölemişti allah sabır wersin hepsine hepsinin kişiliği zedelenmiş we sewdiklerini kaybetmişler çook zor..teşekkürler anımsattığın için

Yine alacakaranlık..Başka bir son daha..Günün ne kadar mükemmel olduğunun önemi yok,her zaman sona ermek zorunda...
Glacius
Bezgin =P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Uyur Yazar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Kasım 08, 2006, 09:07:20 »

Bu arada aydınkent değilmiş semakentmiş benim dediğim site.. bize yakın olan oymuş aydınkent biraz uzaktaymış.. dedim ben karıştırıyorum diye ama anca bugun çözebildim olayı...

HAYALİ OLAN BİZİZ!!

-Zeitgeist The Movie
Wizard
Ulquiorra
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Kasım 08, 2006, 10:08:00 »

Bu yazı beni çok etkiledi... Normalde kötü ve üzücü şeyleri moralim bozulmasın diye okumak istemem.Bende yaşadım depremi İstanbul'da.Bizim burada bir şey olmadı fazla.Sadece hasarlı binalar vardı.Onlarıda yıktılar sonradan o kadar.Ama o zaman yıktıkları anda bile benim çok moralimi bozmuştu.O yıkıntıları görmek çok kötü yapmıştı beni.O zamanlardan beri üzülmemek için böyle yazıları okumam.Ama bunu okudum...

-What is a heart?
-Will I find it if I rip your chest apart?
-Will I find it if I crack open your skull?
eccem
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Kasım 11, 2006, 19:50:35 »

ay cok kotü ya kimsenin başına gelmesin cok kotu oldum

I know someday you'll have a beautiful life,I know someday you'll be a star in somebody elses sky,but why cant it be mine?

R/HR SHİPPER
Snow_Queen
Bir kar Kraliçesiyim! ^^
Şeker
**

SiL BaŞtaN!..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Kasım 17, 2006, 18:24:03 »

...bir ürperti geldi-çok kötü gerçekten-
ve deprem yine çok yakınımızda...

FotoğRaf Fan CluB ba$kanı
FaShİoN FaN cLuB
TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ-EMMACIYIZ

Canım!!!...Gülümseyen...Ya son filmde çok az rolün vardı!6.filmi sabırsızlıkla bekliyorum!...
Spongebob Squarepants
ANTI BUSH!!!
tệфmằn fan club

Irmak
Süt
*

Anti - tikky

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Kasım 25, 2006, 09:25:52 »

Çok zor bi durum Kararsız 17 ağustosta hiç bişey hissetmemiştik sadece annemler hadi kızım kalkıp aşşaıya inmemis lasım demişlerdi bsde inip sabah yne içeri girmiştik yalovada olanlardan haberşm yoktu (istanbuldakilerden blee  Kararsız)çünkü çok ufaktım 5 yaşında fln dım

dangerous
Demleme Çay

Janis Joplin

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Aralık 13, 2006, 16:56:44 »

çok kötü içim gitti ben depremi yaşamadım ama o zamanlar izmitte (kocaeli) de yanı depremi en çok yaşayan yerlerden birinde yaşıyodum yaz olduğu için memlekette gittik o akşam babannem su içmek için kalkmış ve yerin sallandığını hissetmiş ve uyuku sersemi olduğu için geri dönüp uyumuş sabaha karşı halamlar aradı ve deprem olduğunu ve izmitte olduğunu söyledi biz yıkılmıştık ve evimizin olduğu yer deniz doldurmasıydı karşı komşumuz hamile idi annem o yüzden korkmuştu annem ve babam 1 saat de hazırlandılar direk izmite geri döndüler bizi bıraktılar evimize hiç bişi olmamıştı sadece televizyon ve bardaklar düşmüş karşımızda birçok bina yerli bir olmuştu izmite giderken annem ve babam gördükleri manzara nın çok kötü olduğunu söylediler ve daha bildiğim herşey var karşı komşumuz depremi en kötü yaşayanlardan biri ve hiç korkulara olmayan bi kadın dı (yılan dışında) deprem anınıda direk çıkmışlar ve yeğenleri o zaman küçüklermiş onları anneleri ne bırakmış ve deprem halindeki binada çocuklar uşumesin diye çıkıp yorgan almış ve aşağıya inmiş
« Son Düzenleme: Aralık 13, 2006, 17:08:15 Gönderen: emreunel » Logged

freedom's just another word for nothing left to lose
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Aralık 13, 2006, 17:05:42 »

yazık Ağlayan Allah kimseye göstermesin

One little Sailor boy left all alone;
He went out and hanged himself and then there were none.
Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: